Balance your elements

Balance your elements

Kim
Herken je dit?

Je ervaart op dit moment 'geen goede flow' in je leven. Je worstelt ergens mee of je bent bang voor altijd te blijven hangen in een negatief spiraal. Kamp je met slaapproblemen, terugkerende gezondheidsklachten, een negatief zelfbeeld of kom je net uit een mislukte relatie? En heb je al verschillende therapiesessies geprobeerd, maar die hebben tot nu toe niet het gewenste óf blijvende resultaat opgeleverd. Ben je bang om volledig jezelf te zijn, stel je hoge eisen aan jezelf en ga je daarom snel over je eigen grenzen heen? Lukt het je niet om zelf de knop om te zetten omdat je niet goed kunt verklaren waarom je jezelf zo voelt? Je voelt je onzeker omdat je niet goed weet wat je nou wilt in het leven. Je weet dat er veel meer in zit maar het komt er niet uit en je weet ook niet hoe.

Kim bladert in een interieurboek
Het kan ook anders!

Het allergrootste verlangen is innerlijke rust en leven vanuit je hart. Het verlangen naar harmonie van binnen. Je wilt meer energie, eindelijk weer zin hebben in het leven! De kracht vinden om niet meer over je grenzen heen te gaan en je niet laten beïnvloeden door anderen. Het verlangen om te leven vanuit je hart, 100 procent vertrouwen op wie je bent. Het verlangen naar 'de positieve flow'. Pas als je jezelf écht leert kennen, kun je rust en harmonie van binnen ervaren.

Jouw lifestyle in balans met de 5 elementen

Door de verkregen inzichten voel je je volledig fijn met jezelf én met de omgeving waar in je je bevindt. Je laat je niet meer tegenhouden door negatieve invloeden van buitenaf. Je leert leven vanuit je hart en durft te vertrouwen op jezelf. Omdat je precies weet waar je wel of geen energie van krijgt, wordt het aangeven van grenzen makkelijker en durf je te kiezen voor datgene dat goed voor je voelt. Emoties die niet van jezelf zijn kan je makkelijker bij de ander laten. Wie je bent, staat in verbinding met je levensstijl en daardoor ontstaat rust en verlichting. De last valt van je schouders. Alles is in balans. Er ontstaat eenheid. Het stroomt.

BAZI

Ik gebruik hiervoor BAZI als basis. Dit is een belangrijke tool in persoonlijk Feng Shui. Hiermee krijg je meer inzicht in jezelf en je levensloop. Door gebruik van geboortegegevens, kan ieders levenspad bepaald en geanalyseerd worden. BAZI heeft niks met waarzeggerij te maken. Hiermee kun je juist een goed inzicht krijgen in je sterke en zwakke punten en het herkennen van potentiële obstakels. Hiermee krijg je dus een dieper inzicht in wie je bent en kan ik daarmee je omgeving zoals kleding, interieur, activiteiten en voeding, nóg beter op jouw persoonlijke energie en doelen afstemmen. Waarmee jij het beste uit jezelf kunt halen!

Zij gingen jou voor...

" Ik vind mijn persoonlijke Bazi-Chart Lifestyle advies inspirerend en zal er regelmatig naar kijken op de route naar het behouden van mijn energie balans."

  • Mjon

"Wou even zeggen dat ik meer hout dingen ben gaan doen en dit jaar minder last heb gehad. Het werkt. Ben weer in balans. Niet te veel energie en niet te weinig."

  • Ria

"Kim heeft me geleerd anders te denken, waardoor ik mezelf en de omstandigheden beter kan accepteren. Het was ook erg leuk om te zien wat bepaalde kleding en vooral ook kleuren van de kleding met me heeft gedaan. Zo bijzonder"

  • Ingrid
Wat krijg je ervoor?

Persoonlijke BAZI analyse met online lifestyle advies.

- BAZI: 4 pilaren van het lot profiel + analyse. Met antwoorden op vragen zoals: wat is je zelfelement? Zijn Yin en Yang in verhouding? Welke elementen maken mij sterk of juist zwak?    - 3 moodboards food & fun advies zoals gunstige activiteiten, voeding en carrière.
- 3 moodboards kleding advies
- 3 moodboards interieur advies
- Schriftelijke uitwerking van BAZI analyse

(Opmerking: de moodboards zijn puur voor de sfeer. Het is niet mijn bedoeling dat je exact dezelfde spullen moet hebben of op de personen op de moodboards moet gaan lijken of als voorbeeld moet nemen).

Driehoek los transparant.png

Hoe werkt het?

STAP 01

Je ontvangt, na je aanmelding, een e-mail met daarin de vraag of je een aantal gegevens zoals jouw geboortedatum + tijd, door wilt sturen.  Op basis van die gegevens maak ik jouw BAZI-analyse en advies. Ook krijg je een richtlijn qua datum waarop jouw advies uitgewerkt gaat worden. 

STAP 02

Ik ga lekker aan de slag! Jij hoeft nu niks meer te doen dan af te wachten tot je het advies opgestuurd krijgt via de mail. 

STAP 03

Jouw investering € 149,-

Veelgestelde vragen

Iedere persoon en situatie is anders. Er is dus ook geen standaard afvinklijstje wat je kan doen om dichter bij jezelf te komen. Ik adviseer om een vrijblijvend kennismakingsgesprek, oftewel een next step sessie, in te plannen. Hierin kunnen we bespreken waar je precies tegenaan loopt, wat je graag zou willen en of ik je daarbij kan helpen. Ik zal je hoe dan ook een eerste stap meegeven waar je mee kunt beginnen.

Jouw element wordt berekend op basis van jouw geboortegegevens, welke vervolgens in een BAZI-chart komen te staan. Dat is een soort persoonlijk horoscoop waar veel informatie uit gehaald kan worden en hierin kun je dus zien, o.a. wat jouw element is.

Ieder element heeft eigen kenmerken. Zo kan iedere activiteit, voedingselement, kleur, vorm en materiaal aan een element gekoppeld worden. Lees in deze blogs meer over de elementen; hout, vuuraardewater en metaal.