Business begins!

Motivatie, CHECK

Inspiratie, CHECK

Benodigdheden, CHECK

TEAMLEDEN, CHECK

Alle ingrediënten die nodig zijn om mijn creatieve droom waar te maken zijn aanwezig: een eigen bedrijf starten.

YES! Met deze eerste post lanceer ik dus officieel mijn website!

En om maar meteen met de deur in huis te vallen, wil ik graag mijn why met je delen.

MIJN WHY 

Ik wilde al heel lang mijn eigen bedrijf starten. Maar na het afstuderen van mijn modedesign en interieurstyling opleidingen wilde ik graag eerst werkervaring op doen. Ik heb me een breuk gesolliciteerd maar het was altijd hetzelfde verhaal: geen werkervaring. Helaas pindakaas voor mij dus.

Ik ben tussendoor drie maanden naar Valencia gegaan en heb daar een re-styling project van een kantoor gedaan. Dat was fantastisch! Weer thuis verder gaan solliciteren, maar echt lang de kans heb ik daarvoor niet gehad.

MIJN LEVEN DRAAIDE 180 GRADEN
Op 7 maart 2016 heb ik tijdens mijn toenmalige bijbaantje, een deurdranger op mijn hoofd gehad. Ja, zulke dingen kunnen dus blijkbaar ook gebeuren… Ik deed een deur open en dat ding brak compleet af en viel op mijn hoofd. BAM hersenkneuzing. Op dat moment werd mijn leven 180 graden gedraaid. Ik kon niks, had constant pijn in mijn hoofd en lijf en ik was zo ontzettend moe. Ook mijn hersenen werkten niet meer mee zoals van tevoren.

De vier jaren die daarop volgden stonden in het teken van mijn herstel. Vele specialisten, meerdere behandelingen, re-integratie, noem maar op. Het waren lange, hardwerkende jaren maar ik moet zeggen dat het er op dit moment een stuk beter uitziet dan vier jaar geleden. Ik heb nog steeds vaak klachten zowel lichamelijk als cognitief maar ik mag zeker niet klagen. 

FENG SHUI

Dat alles heeft mij doen inzien hoe mooi en dankbaar het is om anderen op een heel persoonlijk en dieper level te helpen. Ik ben, toen ik daartoe weer in staat was, gaan uitzoeken hoe ik dat kon toepassen binnen mijn eigen vakgebied, want dat wilde ik ook!

Ik ben toen bij Feng Shui uitgekomen. Een 4000 jaar oude Chinese wetenschap die het evenwicht tussen de fysieke omgeving en de onzichtbare energiestromen in balans brengen en houden. Wat een directe invloed heeft op jou als mens! Dat klinkt toch fantastisch! EN geloof me, hiermee kun je precies het leven creëren zoals jij dat wilt. 

ENERGIE GAAT WEER STROMEN 

Voor als jij degene bent die nu denkt: ja vast, wat een zweverige bedoeling. Dat gaat mij te ver.

Een eigen bedrijf starten met mijn missie is een droom die uitkomt. Ik wil mensen laten zien dat Feng Shui totaal niet zweverig is. Het is juist een heel mooi middel om in te zetten waardoor de positieve energie weer gaat stromen.

Geef het wat tijd, ik overtuig je wel. Het enige wat ik van je vraag is om je ervoor open te stellen en dan ga je vanzelf inzien wat voor verrassende resultaten je hiermee kan behalen.

Ik kan niet wachten om anderen te gaan inspireren en helpen! Ik moet wel realistisch blijven en met baby stapjes vooruitgaan. EN waarschijnlijk ook weer een keer achteruit. Om vervolgens weer vooruit te kunnen.  Ook dit is weer een proces en daar leer ik ook weer van.

Ik hoop door mijn verhaal te delen, anderen die zich daarin herkennen of door een andere vervelende periode gaan, dat ik ze kan inspireren om ook hun dromen achterna te gaan en weer te gaan leven vanuit het hart.

JE STAAT ER ECHT NIET ALLEEN VOOR! MIJN SUPPORT HEB JE!

Ik zal in volgende blogs natuurlijk meer vertellen over mijn verhaal. Wat ik erg spannend en ook wel een beetje eng vind, maar dat vind ik wel belangrijk voor die diepere connectie met de ander en dus ook jou!

Ook zal ik vertellen en laten zien wat mij bezighoudt. Over Feng Shui, lifestyle, mode, interieur, ambachten, duurzaam leven en meer! EN dat op vele donderdagen!

Ik kijk er erg naar uit om jou ook te leren kennen! Schroom daarom niet, dat als je iets wilt delen of vragen. Ik ben er! Misschien herken je je in mijn verhaal, of heb je een andere versie of vind je Feng Shui gewoon interessant… Volg me dan vooral op social media en meld je aan voor wekelijkse inspiratie!

Nice to meet you & be inspired!

Ben je al net zo enthousiast als ik? Laat het me weten in een reactie!

Liefs, Kim

Laat een reactie achter