Uitdaging in Corona tijd

Helaas zijn we voorlopig nog niet van het Corona virus af. Nu de maatregelen weer wat worden aangescherpt en nog steeds wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven en geen drukte op te zoeken, is het misschien een goed idee om je inrichting of kledingkast aan te pakken of je levensstijl onder de loep te nemen. We worden in deze situatie meer bewust van bepaalde dingen. En als ik iets belangrijk vind is het bewustzijn creëren want dat geeft rust en een hoop mogelijkheden!

ENERGIE KEERT NAAR BINNEN

De laatste zonnestralen van de nazomer schijnen, maar daarna is het toch echt tijd om het herfstseizoen te omarmen. Deze staat in het teken van metaal, wat staat voor naar binnen kerende energie. Het is dus niet voor niks dat we dit met z’n allen ook doen in deze corona periode. Lees meer over metaal energie in de herfst in deze blog.

NIEUWE UITDAGING

De uitdaging in deze corona tijd is om eens verder te kijken naar bepaalde gewoontes en standaarden. Waarom doe je wat je doet? Waarom trekt een bepaalde kleur je het meest aan? Waarom ga jij voor een bepaalde stijl? Waarom zit je altijd op dezelfde plek aan tafel? Heb je een bepaalde voorkeur voor activiteiten? En kies jij daarvoor omdat je het leuk vindt, je er een goed gevoel bij hebt of omdat je weet dat jij hiermee in je kracht staat?

Zeker in deze periode is het goed om stil te staan waarom je bepaalde dingen kiest en doet. Het is heel leuk en leerzaam om zoiets te ontdekken over jezelf als je daar eigenlijk nooit bij stil staat, want altijd druk druk druk. Maar nu ontstaat er ruimte en daar zal misschien frustratie of angst bij komen kijken maar dat hoort ook bij deze periode. Laat je daardoor niet afschrikken en ga die uitdaging aan, je zal verbaast staan van de resultaten waardoor je weer andere dingen los kunt laten.

NEXT-STEP

Zou je dus graag meer naar je inner-zelf willen kijken of ben je eraan toe om eens de bezem door je kast te halen of je woonkamer een make-over te geven waarbij verder wordt gekeken dan alleen naar het uiterlijk.? Ben je opzoek naar extra diepgang en positieve energie en weet je niet waar je moet beginnen of wat Feng Shui voor jou kan betekenen?

Vraag dan een gratis Next-Step sessie aan. Hierin gaan we samen kijken naar de beste stap voor jou om je doelen te bereiken en blokkades te doorbreken. En of dit nou een mini stapje is of een complete verandering, er is altijd iets mogelijk!

Nieuwsgierig geworden? Plan hier een next-step sessie in.

Liefs, Kim

Laat een reactie achter