Metaal element – herfst

Terwijl het hier super warm en zomers weer is, begint aanstaande zaterdag de Chinese herfst. Deze loopt van 8 augustus tot 7 november. De herfst, oftewel het najaar, staat in het teken van metaal element. 

METAAL TEKENS

Ben jij een aap (augustus), zoals ik, of een haan (september)? Dan is deze aankomende periode heel gunstig voor jou! We beginnen de eerste maand met yang metaal. Vervolgens yin en daarna de overgangsmaand naar winter. 

Metaal is deze periode dus op zijn krachtigst. 

KENMERKEN

Deze periode betekent transformatie. Metaal is een compacte en naar binnen toe vloeiende energie. Het is niet voor niks dat we in deze periode meer naar binnen keren. Niet alleen in onszelf maar ook in onze omgeving.

Metaal vertegenwoordigt het westen met het thema kinderen/creativiteit en het noordwesten met het thema hemel/vrienden. Metaal herken je aan de cirkel, ronde en ovale vormen, de kleuren wit, grijs en metaal kleuren zoals goud en zilver en glimmende materialen. Metalen voorwerpen zoals munten zijn een goed voorbeeld maar ook klokken en bellen. 

2020

Het element van dit jaar is metaal. Metaaltekens profiteren dus extra van dit jaar en deze periode. Metaal is het welvaartselement van 2020 wat betekent dat er kansen liggen in deze periode om geld te verdienen. Omring jezelf dus met metaalenergie. Wil je dit heel precies aanpakken dan is het nodig om te kijken naar je BAZI-chart, hoeveel metaalenergie je zelf hebt. Dus stuur me een berichtje als je dit wilt weten!

Wie is er nog meer een metaalteken?
(Als je dit niet weet maar wel graag wilt, stuur me je geboortedatum en geslacht.

Dan bereken ik dit voor je!)

Liefs, Kim

Laat een reactie achter