Hoe voeg ik meer water element toe aan mijn leven?

Wil je meer water aan je leven toevoegen? Dit kan je op verschillende manieren toepassen.

ACTIVITEITEN
Je kunt het letterlijk toevoegen zoals zwemmen, in bad gaan maar bijvoorbeeld ook in de vorm van een vijver, aquarium of een mooi waterornament. Activiteiten die ook onder dit element vallen zijn schoonmaken, wintersport zoals skiën en schaatsen, zeilen, vissen, schilderen, reizen, spiritualiteit, kunst, langs de waterkant wandelen.

VOEDING
Veel water en koude drankjes drinken, vis en zeevruchten eten, ijsjes en de smaak is zout.

KLEDING
Water is een creatieve en onafhankelijke stijl waarmee een persoonlijkheid goed wordt weergegeven. De kleuren blauw en zwart en asymmetrische lijnen vallen onder dit element. Bohemien, vloeiende stoffen, plooien, veel laagjes, gaas, chiffon en fluweel zijn allemaal goed. Je kunt ook een bestaand item zelf opleuken met details. Je kunt je outfit ook anders maken door bijvoorbeeld de mouwen op te rollen.

INTERIEUR
Ook hier zijn de kleuren blauw en zwart en onregelmatige vormen passend bij dit element. Water in het interieur toevoegen kan lastig zijn, maar ook hier zijn er genoeg opties voor. Je kan watersymbolen zoals vissen of schelpen gebruiken of een waterornament. Je kan ook een schilderij van een zee plaatsen. Een kleuroverloop zoals ombre effect is ook water.

Je hebt nu handvatten om het water element toe te passen in jouw leven. Misschien deed je het onbewust al omdat je daar een goed gevoel bij hebt.

Ik ben benieuwd, wat pas jij aan water element toe in jouw leven?
Leuk als je een berichtje hieronder achterlaat.

Wil je meer te weten komen over de andere Chinese Elementen?
Lees dan hier verder.

Liefs, Kim

Laat een reactie achter