Hoe voeg ik meer aarde element toe aan mijn leven?

Heb je meer aarde element nodig? Dit kan je op verschillende manieren toepassen. Ook als je dit element juist moet vermijden, kun je hieronder lezen wat onder aarde element valt.

ACTIVITEITEN
Je kunt het letterlijk toevoegen zoals kristallen of aardewerk. Andere aarde activiteiten zijn; in de duinen wandelen, strand, wonen op een boerderij of naar een (kinder)boerderij gaan, manege, bouw, pottenbakken, onroerendgoed zoals huizen opknappen en doorverkopen of verhuren, games, wonen en interieurarchitectuur.

VOEDING
Granen en zuivel en de smaak is zoet.

KLEDING
Door dit element te dragen breng je meer stabiliteit in je leven en creëer je een veilige omgeving. De stijl is conservatief, praktisch en klassiek. De kleuren beige, taupe, crème en geel en ruiten prints passen goed. Maar ook grove stoffen zoals tweed en wol en bijvoorbeeld linnen. Een merk als Burberry is typisch aarde element.

INTERIEUR
Ook hier zijn de kleuren beige, taupe, crème en geel en vierkante vormen passend bij dit element. Aarde zijn massieve meubels die stevig op de grond staan, keramische of stenen vazen, glas, natuursteen zoals marmer of graniet en terracotta. Ook tegels met een berg effect op de muur of een schilderij van een berg of strand doen het goed.

Je hebt nu handvatten om het aarde element toe te passen in jouw leven. Misschien deed je het onbewust al omdat je daar een goed gevoel bij hebt.

Ik ben benieuwd, wat pas jij aan aarde element toe in jouw leven?
Leuk als je een berichtje hieronder achterlaat.

Wil je meer te weten komen over de andere Chinese Elementen?
Lees dan hier verder.

Liefs, Kim

Laat een reactie achter