Wonder yoga

Een latertje vandaag, maar zoals beloofd ook deze donderdag weer een blog van mij.
Deze keer wil ik jullie meenemen in mijn reis naar verlichting met yoga.
En nee, niet omdat het een hype is maar omdat het écht werkt!

ZOEKTOCHT

Zoals jullie vast wel weten heb ik jaren geknokt voor mijn gezondheid. (Mocht je dit nog niet weten, lees dan hier). Buiten de adviezen van mijn specialisten ben ik zelf ook op zoek gegaan naar dingen die mij zouden kunnen helpen bij mijn verdere herstel en wat ik ook kon blijven doen. Daarbij vond ik de verbinding met mijn lichaam en geest erg belangrijk en ook ‘energie’ was een belangrijk woord aangezien ik die 0 had. Zo kwam ik o.a. bij yoga terecht. 

ALS MEDICIJN

Ik moet eerlijk zeggen, yoga heeft mij zo-veel gebracht. Ik zit beter in mijn vel, heb meer energie, minder snel pijn in mijn lichaam en het is vooral leuk. Ik merk na iedere les, dat ik me superfijn voel. Ook als ik eigenlijk niet naar een les wil gaan omdat ik een slechte dag of pijn heb, probeer ik mezelf er echt heen te slepen omdat ik weet dat ik me daarna een stuk beter voel. De energie stroomt lekker en de pijn is minder of zelfs weg. Met yoga zorg je goed voor jezelf en dat merk je gelijk.

FENG SHUI

Als ik daarna nog thuiskom in een huis vol rust en harmonie, dan kan het niet beter. 

Dus yoga in combinatie met Feng Shui is fantastisch! Zowel de energie in je lichaam als in je omgeving is in balans en stroomt vrij! 

YOGA SCHOOL

Ben je nieuwsgierig geworden naar yoga? Zoek dan een yoga school in je buurt en doe een proeflesje mee! Er zijn zoveel verschillende lessen dat er zeker ook iets voor jou tussen zit. 

Woon je in de buurt van Kaatsheuvel? Dan is Infinity Healthy Body and Mind zeker een aanrader! Deze yogaschool gaat verder dan alleen yoga en kan op meerdere vlakken iets voor je betekenen. Met de leuke docenten is een les altijd een persoonlijk feestje!

Wat zijn jouw ervaringen met yoga?

Liefs, Kim

Laat een reactie achter