Fashion Feng Shui

Fashion Feng Shui

Fashion Feng Shui
Herken je dit?

Je trekt je kast open en zucht. Niks om aan te trekken, alles ligt door elkaar. Wat moet ik nu weer aandoen? Je pakt wat items uit de kast en houdt ze voor de spiegel. NAHH. Je loopt naar de wasmand en trekt daar zoals gewoonlijk je standaard outfit uit en doet deze aan. Je vraagt je af of je kledingstijl nog wel bij je past? Wat vind je nou eigenlijk leuk? Nu je er verder over nadenkt, zie je in dat je kleding eigenlijk ook niet eens goed meer past. Je figuur is wat veranderd en het zit gewoon niet meer lekker. Maar daar komt het volgende probleem, wat dan wel? Nu draag je eigenlijk alleen nog maar hetzelfde en diep in je hart wil je dat helemaal niet. Je wilt die vrouw zijn die zich mooi voelt en vol zelfvertrouwen straalt! Je zucht nog maar eens een keer, want je weet niet hoe. Om vervolgens je dag te vervolgen, wetend dat er nog een flinke taak op je te wachten staat.

kim past feng shui toe op fashion
Het kan ook anders!

Ik kan je kleding zo op jouw laten aansluiten dat jij hiermee in je kracht komt te staan en je weer je vertrouwen terugvindt. Je voelt je weer lekker, want je broek zit als gegoten! En dan die leuke trui erop. Je kan niet geloven dat deze al die tijd al achter in je kast lag en gewoon nog past! Sommige items worden vermaakt, anderen worden gekocht. Je verbaast je dat het niet eens zo’n grote investering was. Het valt eigenlijk allemaal reuze mee. Elke keer wanneer je nu je kast opent, sta je daar trots en je weet meteen wat je vandaag aan doet en ook hoe het afgestyled wordt. Je voelt de energie stijgen, wat voelt dit goed! Dit en meer kun jij bereiken met Fashion Feng Shui.

BAZI

Ik gebruik hiervoor BAZI als basis. Dit is een belangrijke tool in persoonlijk Feng Shui. Hiermee krijg je meer inzicht in jezelf en je levensloop. Door gebruik van geboortegegevens, kan ieders levenspad bepaald en geanalyseerd worden. BAZI heeft niks met waarzeggerij te maken. Hiermee kun je juist een goed inzicht krijgen in je sterke en zwakke punten en het herkennen van potentiële obstakels. Hiermee krijg je dus een dieper inzicht in wie je bent en kan ik daarmee je omgeving zoals kleding, interieur, activiteiten en voeding, nóg beter op jouw persoonlijke energie en doelen afstemmen. Waarmee jij het beste uit jezelf kunt halen!

Wat krijg je voor Fashion Feng Shui?

Persoonlijke fashion analyse + advies
- BAZI-analyse
- Fashion profiel
- Kledingkastcheck, laat je kleding voor je werken
- Styling sessie, krijg een ander inzicht in je kledingkast
- Moodboard kleding
- Uitgewerkt advies
- Powergesprek
- 4 uur durende live sessie bij jou thuis
- Persoonlijke fashion analyse + advies

Thuisopdracht: visionboard maken

Hoe werkt het?

STAP 01

Meteen na je bestelling kun je een datum inplannen in de online agenda, wanneer je de kledingkastcheck / stylingsessie wilt.

STAP 02

Daarna ontvang je, na je aanmelding, een e-mail met daarin de vraag of je een aantal gegevens zoals jouw geboortedatum + tijd, door wilt sturen. Op basis van die gegevens begin ik alvast met jouw BAZI-analyse en kledingadvies. Ook krijg je een thuisopdracht namelijk: een visionboard maken.

STAP 03

Tijd voor een leuke dag! Namelijk de kledingkastcheck en de stylingsessie. Ook plannen we een nieuwe afspraak in. Dit is de datum waarop het advies klaar is en hebben we het powergesprek. Dit is ongeveer 1 week later.

STAP 04

Ik ga lekker verder aan de slag om jouw advies af te werken! Jij hoeft nu niks meer te doen dan af te wachten tot de, door jou gekozen, datum waarop je jouw uitgewerkte advies ontvangt en we het samen gaan doornemen in het powergesprek.

Jouw investering € 298,-

Veelgestelde vragen

Iedere persoon en situatie is anders. Er is dus ook geen standaard afvinklijstje wat je kan doen om dichter bij jezelf te komen. Ik adviseer om een vrijblijvend kennismakingsgesprek, oftewel een next step sessie, in te plannen. Hierin kunnen we bespreken waar je precies tegenaan loopt, wat je graag zou willen en of ik je daarbij kan helpen. Ik zal je hoe dan ook een eerste stap meegeven waar je mee kunt beginnen.

Jouw element wordt berekend op basis van jouw geboortegegevens, welke vervolgens in een BAZI-chart komen te staan. Dat is een soort persoonlijk horoscoop waar veel informatie uit gehaald kan worden en hierin kun je dus zien, o.a. wat jouw element is.

Ieder element heeft eigen kenmerken. Zo kan iedere activiteit, voedingselement, kleur, vorm en materiaal aan een element gekoppeld worden. Lees in deze blogs meer over de elementen; hout, vuuraardewater en metaal.