Feng Shui · 14. januari 2021
Vandaag is het de beurt aan de haan. De haan is het tiende dierteken in de reeks van 12 en volgt daarmee de aap op.
Feng Shui · 07. januari 2021
Vandaag is het de beurt aan het schaap, ook wel de geit genoemd. Het schaap is het achtste dierteken in de reeks van 12 en volgt daarmee het paard op.
Inspiratie · 31. december 2020
Oké, zeg eens eerlijk. Hoe vaak heb jij al een lijstje gemaakt met goede voornemens? Ikzelf deed dat ook regelmatig tot een paar jaar geleden. Toen ben ik ermee gestopt omdat ik merkte dat het helemaal geen zin had en hoewel het een mooi moment is om nieuwe dingen te leren of oude gewoontes af te leren, werkt het in de praktijk vaker niet dan wel.
Feng Shui · 24. december 2020
Het is alweer even geleden dat ik een dierteken heb besproken, dus vandaag is het de beurt aan het paard. Het paard is het zevende dierteken in de reeks van 12 en volgt daarmee de slang op.
Inspiratie · 17. december 2020
Over een week is het kerst. Wat voor de meeste een tijd is om naar uit te kijken, zal het dit jaar anders gaan dan andere jaren. Want het wordt sowieso een jaar om niet te vergeten. En als we een beetje omdenken dan kunnen we er ook op een positieve manier een bijzondere kerst van maken.
Feng Shui · 10. december 2020
In de Feng Shui is het belangrijk om remedies te plaatsen tegen gifpijlen. Deze komen regelmatig voor en in verschillende vormen en maten. In deze blog wil ik je graag wat meer hierover uitleggen.
Inspiratie · 03. december 2020
Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik ben zo klaar met geleefd worden. Ik wil weer echt leven! Oké, dit komt deels door corona. We moeten veel thuis zitten, kunnen vrijwel nergens heen. Nu vind ik dat op zich geen probleem maar wat me wel steeds meer gaat opvallen en tegenstaan is, hoe erg we geleefd worden door digitalisatie en elektrische apparaten. En nu we de winter periode ingaan, wordt dat alleen nog maar erger omdat we dan minder naar buiten kunnen.
Feng Shui · 26. november 2020
Het is vandaag de beurt aan de slang. De slang is het zesde dierteken in de reeks van 12 en volgt daarmee de draak op.
Feng Shui · 12. november 2020
Het is vandaag de beurt aan de draak. De draak is het vijfde dierteken in de reeks van 12 en volgt daarmee het konijn op.
Feng Shui · 05. november 2020
Terwijl hier volop de herfst nog aan de gang is, begint aanstaande zaterdag de Chinese winterperiode. Deze loopt van 7 november tot 4 februari, en eindigt daarmee nog nét voor Chinees nieuwjaar. De winter staat in het teken van water element.

Meer weergeven