Feng Shui · 22. oktober 2020
Het is nu de beurt aan de tijger. De tijger is het derde dierteken in de reeks van 12 en volgt daarmee de os op.
Feng Shui · 15. oktober 2020
Vandaag wil ik de os onder de aandacht brengen. De os is het tweede dierteken in de reeks van 12 en volgt daarmee de rat op. Deze twee zijn een uitstekend duo en vullen elkaar goed aan. Niet voor niks zijn ze beste maten.
Kim's verhaal · 08. oktober 2020
Aanstaande zondag is het coming-out dag. Homosexualiteit is een onderwerp wat dichtbij mij staat. Alhoewel, ik dit zelf niet ben, heb ik wel twee moeders. Dit is niet altijd zo geweest in mijn leven. Op mijn 13e kreeg ik te horen dat mijn ouders uit elkaar gingen met als reden dat mijn moeder op vrouwen valt.
Kim's verhaal · 01. oktober 2020
Afgelopen dinsdag was het internationale dag van het hart en ook red dress day. Omdat dit onderwerp me persoonlijk raakt, wilde ik hier nog wat uitgebreider op terug komen.
Feng Shui · 24. september 2020
Vitaliteit, ook wel levenskracht genoemd, is een belangrijk onderdeel om gezond te blijven en vol positieve energie te leven. Gelukkig hebben we een groot deel zelf in de hand. Met een BAZI-analyse laat je dit ook nog eens precies aansluiten op jou als persoon. Heb je alle 5 de elementen in je chart? Welke zijn gunstig en ongunstig voor je? Zijn Yin en Yang in balans? Dit is makkelijk toe te passen in je lifestyle zodat jij die positieve flow meer ervaart. Dit kan op verschillende manieren,
Inspiratie · 17. september 2020
Aanstaande maandag is het wereld dankbaarheidsdag. Een mooi moment om eens stil te staan, waar jij dankbaar voor bent. Dankbaarheid is een breed begrip. Dat kunnen personen, situaties, momenten, spullen e.d. zijn.
Kim's verhaal · 10. september 2020
Misschien herken je het wel, ruzie of dat het niet lekker loopt tussen jou en je partner. Ik heb het niet over een meningsverschil maar echt over dat het zo uit de hand loopt, dat afstand even de enigste optie is. Helaas heb ik dat afgelopen maanden zelf ervaren en heb ik tijdelijk bij mijn moeders thuis gewoond.
Feng Shui · 03. september 2020
Het huidige jaar, 2020, is het jaar van de rat. Vandaag wil ik dit slimme dier onder de aandacht brengen. De rat is het eerste dierteken in de reeks van 12. Dit betekent dat er een nieuwe cycli is gestart. Wat ook een goed moment is om nieuwe dingen te beginnen of te ondernemen. Dit 'eerste' jaar staat in het teken van een reset. We worden gedwongen om ons aan te passen en bewuster te zijn.
Feng Shui · 27. augustus 2020
Aankomende tijd wil ik met jullie de 12 diertekens doornemen. Vandaag is de aap aan de beurt en laat dat nou mijn dierteken zijn. De aap is het negende dierteken in de reeks van 12. Ieder jaar heerst dus een ander dier. Je bent een aap als je geboren bent in 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 en 2016. Dit gaat wel om de Chinese jaartelling, die niet gelijk loopt met die van ons. Houdt hier dus rekening mee.
Feng Shui · 20. augustus 2020
Helaas zijn we voorlopig nog niet van het Coronavirus af. Nu de maatregelen weer wat worden aangescherpt en nog steeds wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven en geen drukte op te zoeken, is het misschien een goed idee om je inrichting of kledingkast aan te pakken of je levensstijl onder de loep te nemen. We worden in deze situatie meer bewust van bepaalde dingen. En als ik iets belangrijk vind is het bewustzijn creëren want dat geeft rust en een hoop mogelijkheden!

Meer weergeven