LIFESTYLE FENG SHUI - ONLINE ADVIES


HOE WERKT HET?

Je ontvangt na je aanmelding een e-mail, met daarin de vraag of je een aantal gegevens zoals jouw geboortedatum + tijd en je geslacht door wilt sturen.

 

Vervolgens krijg je, nadat je je gegevens hebt doorgestuurd, binnen 24 uur een andere e-mail met de datum wanneer JOUW speciale DAG is waarop je je advies per e-mail ontvangt.  Ik noem het een speciale dag omdat je vanaf dat moment Feng Shui kan gaan inzetten om jouw doelen te behalen. En dat is natuurlijk speciaal! En dan weet je ook gelijk waar je aan toe bent, wel zo fijn. 

 
Op basis van die gegevens, maak ik een BAZI-analyse waar ik een persoonlijk, op jou afgestemd, advies maak voor lifestyle, mode en interieur. Hierbij behoren in totaal negen moodboards, per categorie de voor jou drie gunstige elementen, zodat je ook in beelden het advies kan zien. 

 

Wanneer ik het advies heb uitgewerkt, stuur ik deze op de speciale dag via e-mail naar je toe en kun je ermee aan de slag gaan!

 

*Ik streef ernaar om jouw advies binnen een week te maken. Aangezien het maatwerk is, kan dit wel eens afwijken.

WAT KRIJG JE ER VOOR?

                       Persoonlijke analyse + advies

  • BAZI - 4 pilaren van het lot profiel + analyse. Met antwoorden op vragen zoals: Wat is je zelfelement? Zijn Yin en Yang in verhouding? Welke elementen maken mij sterk of juist zwak? 
  • Moodboards voor interieur advies 
  • Moodboards voor kleding advies
  • Moodboards voor food & fun advies zoals gunstige activiteiten, voeding en carrière
  • Schriftelijke uitwerking van BAZI-analyse

Opmerking: de moodboards voor zijn puur voor de sfeer. Het is niet mijn bedoeling dat je exact dezelfde spullen moet hebben of op de personen op de moodboards moet gaan lijken of als voorbeeld moet hebben.


WIL JE SPECIFIEK ÉÉN THEMA AANPAKKEN?

INTERIEUR OF KLEDING OF FOOD&FUN


BAZI-CHART

 

Met BAZI krijg je meer inzicht in jezelf en je levensloop.

Door gebruik van geboortegegevens, kan ieders levenspad bepaald en geanalyseerd worden.

 

BAZI heeft niks met waarzeggerij te maken maar hiermee kun je een goed inzicht krijgen in sterke en zwakke punten en het herkennen van potentiële uitdagingen en obstakels.

 

Hiermee krijg je dus een dieper inzicht in wie je bent en kan ik daarmee je omgeving zoals kleding, interieur, activiteiten e.d, nog beter op jouw persoonlijke energie en doelen afstemmen.


INVESTERING: €198

Je ontvangt de factuur op de dag waarop je ook het advies ontvangt. 

MELD JE HIER AAN