FASHION FENG SHUI

De kleding die je draagt is je 2e huid. Het is daarom belangrijk dat dit goed aansluit op je lichaamsvorm én je gunstige elementen. Hiermee kom jij in je kracht te staan. Weet na een BAZI - analyse en advies precies welke kleuren, materialen en stijl goed bij jou passen. En je hebt nooit meer een miskoop!

BAZI-CHART

 

Met BAZI krijg je meer inzicht in jezelf en je levensloop.

Door gebruik van geboortegegevens, kan ieders levenspad bepaald en geanalyseerd worden.

 

BAZI heeft niks met waarzeggerij te maken maar hiermee kun je een goed inzicht krijgen in sterke en zwakke punten en het herkennen van potentiële uitdagingen en obstakels.

 

Hiermee krijg je dus een dieper inzicht in wie je bent en kan ik daarmee je omgeving zoals kleding e.d, nog beter op jouw persoonlijke energie en doelen afstemmen.

WAT KRIJG JE ER VOOR?

Persoonlijke analyse + advies

Een fantastisch én uniek cadeau voor jezelf!

 

- BAZI-analyse

- Fashion profiel

- Kledingkast check, voldoet je kleding aan jouw gunstige elementen

- Styling sessie, krijg een ander inzicht in je kledingkast!

- Persoonlijk moodboard

- Persoonlijk advies

 

Thuisopdracht: vision board maken

 

Opmerking: de moodboard is puur voor de sfeer. Het is niet mijn bedoeling dat je exact dezelfde spullen moet hebben of op de personen op de moodboard moet gaan lijken of als voorbeeld moet hebben.

HOE WERKT HET?

STAP 1

Je ontvangt na aanmelding, een e-mail waarin je aanvullende gegevens door kunt sturen die ik nodig heb voor jouw advies.

 

Ook plannen we een meeting in voor de kledingkast check en de styling sessie. 

STAP 2

Op de dag van de meeting, heb ik jouw BAZI-analyse en een deel van je fashion profiel af en neem ik moodboards mee met de drie gunstige elementen voor jou.

 

Ik neem dit allemaal door met je. 

Vervolgens doen we de kledingkast check om te zorgen dat die aansluit op je Fashion profiel.  En doen we een styling sessie. Hiermee laat ik je andere combinaties zien van kleuren en materialen waardoor je nieuwe inzichten krijgt. Er is zoveel mogelijk!

 

 

STAP 3

Vervolgens ga ik nog een persoonlijk moodboard voor je maken en je fashion profiel afwerken. Geheel afgesteld op jouw figuur en gunstige elementen zodat je hiermee in jouw kracht staat!

 

Wanneer deze af is zal ik deze + je BAZI-analyse naar je doorsturen via de mail. 


INVESTERING: €449

OF